BOKNINGSREGLER

Avbokning (gäller alla event arrangerade av Malmö Wake park och gruppbokning) får senast ske 7 dagar före utsatt datum annars debiteras 100% av bokningens/anmälans belopp. Endast vid uppvisande av läkarintyg kan hela beloppet återbetalas.

 

Ombokning (gäller alla event och kurser arrangerade av Malmö Wake park) får ske senast 7 dagar före din reservation. Väljer man att omboka närmare än 7 dagar tas en extra avgift på 30% av bokningens belopp ut. Väljer man att omboka närmare än 3 dagar innan tas en avgift på 50% av bokningens belopp.

 

Eventuell bokningsavgift är ej återbetalningsbar. 

 

Vid få anmälningar kan aktiviteten komma att kortas ner eller ställas in (vid inställd aktivitet återbetalas beloppet  till fullo).

 

PRISER

Alla priser som anges på är inklusive moms. 

 

PRESENTKORT

Giltigt 12 månader från inköpsdatum. Kan överlåtas men ej bytas mot kontanter. Detta gäller både presentkort som är köpta via webshopen och i wakesys. 

 

Simmkunnighet (100 meter) krävs.

 

Wakeboard på kabelbana kan vara en actionfylld sport. Innan du köper presentkortet, förvissa dig om att mottagaren är fullt frisk, inga nack- eller ryggskador, hjärt- eller kärlsjukdomar eller andra fysiska skador.

 

SUP

Sup kan man paddla även om det regnar. Blåser det väldigt starka vindar (över ca 8m/s i medelvind) så kan vi behöva ställa in kursen. Om vi bedömer att det är en säkerhetsrisk eller att det inte går att genomföra kursen på grund av dåligt väder så kan vi välja att ställa in. Då hör vi av oss och erbjuder antingen möjlighet att vara med vid ett annat tillfälle eller full återbetalning av kursavgiften. OBS! Detta gäller kurser och event arrangerade av Malmö Wake park. Har du bokat via wakesys kan du själv avboka fram till 12 timmar innan. Därför är det på eget ansvar att kika på prognosen innan din paddeltur. 

 

Förseningsavgift SUP uthyrning: Tänk på att vara tillbaka i tid annars kommer vi debitera 220kr/påbörjad försenad timma.

ANSVAR

Vi kräver att alla som åker på kabelbanan är simmkunniga (100m) och har vattenvana. Hjälm och flytväst är obligatoriskt. 

 

Barn och ungdomar under 16 år behöver ha med en förälder första gången. Då går vi igenom en introduktion och med förälderns tillstånd får du sedan åka själv i fortsättningen.  

 

Barn under 12 år måste ackompanjeras av förälder.

 

Alla våra instruktörer/operatörer är erfarna wakeboardåkare och har kunskap i Hjärt-Lungräddning. Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring.

 

Deltagare ska själva se till att ha en egen fullgod försäkring för sig själv och utrustning. Malmö Wake Park AB är ej ansvarig för personskada eller skada på utrusning.

 

ALKOHOL OCH DROGER

Vi har nolltolerans mot alkohol och droger innan och under aktiviteten och förbehåller oss rätten att neka deltagare åktid. 

 

FOTOGRAFERING & VIDEO

Som deltagare ger du Malmö Wake Park AB tillstånd att publicera bildmaterial från event/aktiviteter i de kanaler Malmö Wake Park AB önskar sig använda. Detta omfattar även möjlighet att dela detta material med tredje part så som (men inte begränsat till) sponsorer och partners. Önskar du inte vara med på bild eller video måste man meddela detta till ansvarig på plats. 

 

 

ALLMÄNNA VILLKOR