top of page
ANSVAR

Vi kräver att alla som åker på kabelbanan är simmkunniga (100m) och har vattenvana. Hjälm och flytväst är obligatoriskt. 

 

Barn och ungdomar under 16 år behöver ha med en förälder första gången. Då går vi igenom en introduktion och med förälderns tillstånd får du sedan åka själv i fortsättningen.  

 

Barn under 12 år måste ackompanjeras av förälder.

 

Alla våra instruktörer/operatörer är erfarna wakeboardåkare och har kunskap i Hjärt-Lungräddning. Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring.

 

Deltagare ska själva se till att ha en egen fullgod försäkring för sig själv och utrustning. Malmö Wake Park är ej ansvarig för personskada eller skada på utrusning.

 

ALKOHOL OCH DROGER

Vi har nolltolerans mot alkohol och droger innan och under aktiviteten och förbehåller oss rätten att neka deltagare åktid om vi misstänker att denne är berusad. 

 

FOTOGRAFERING & VIDEO

Som deltagare ger du oss tillstånd att publicera bildmaterial från event/aktiviteter i de kanaler Malmö Wake Park önskar använda. Detta omfattar även möjlighet att dela detta material med tredje part så som (men inte begränsat till) sponsorer och partners. Önskar du inte vara med på bild eller video måste man meddela detta till ansvarig på plats. 

Kitesurf​
För lektioner i kitesurf gäller samma av-och ombokningsregler som för övriga event arrangerade av Malmö Wake park. Dock kräver lektioner i kitesurfing rätt vindförhållanden för att kunna genomföras. Därför kan ombokning från Malmö wake parks sida behöva göras om vindförhållandena inte är förenliga med att hålla lektion.
Då lektionerna innehåller en hel del teori kan första lektionen genomföras utan vind.
Deltagare ska själva se till att ha en egen fullgod försäkring. Malmö Wake Park är ej ansvarig för personskada eller skada på deltagares utrusning.

 

 

BOKNINGSREGLER

Avbokning (gäller alla event arrangerade av Malmö Wake park och gruppbokning) får senast ske 14 dagar före utsatt datum annars debiteras 100% av bokningens/anmälans belopp. Endast vid uppvisande av läkarintyg för skador orsakade av olyckor återbetalas beloppet. Tyvärr har vi inte möjlighet att återbetala vid sjukdom och förkylningar men ni kan alltid överlåta er bokning till någon annan. 

 

Ombokning (gäller alla event och kurser arrangerade av Malmö Wake park och gruppbokning) får ske senast 14 dagar före din reservation. Väljer man att omboka närmare än 14 dagar tas en extra avgift på 50% av bokningens belopp ut. 

 

Eventuell bokningsavgift är ej återbetalningsbar. 

Vid få anmälningar kan aktiviteten komma att kortas ner eller ställas in (vid inställd aktivitet återbetalas beloppet  till fullo).

 

PRISER

Alla priser som anges är inklusive moms. 

 

PRESENTKORT OCH KLIPPKORT

Giltigt 12 månader från inköpsdatum. Kan överlåtas men ej bytas mot kontanter. Detta gäller både presentkort som är köpta via webshopen och i wakesys. 

 

Simmkunnighet (100 meter) krävs.

 

Wakeboard på kabelbana kan vara en actionfylld sport. Innan du köper presentkortet, förvissa dig om att mottagaren är fullt frisk, inga nack- eller ryggskador, hjärt- eller kärlsjukdomar eller andra fysiska skador.

 

SUP

Sup kan man paddla även om det regnar. Blåser det väldigt starka vindar (över ca 9m/s i medelvind, beroende på vindriktning) så kan vi behöva ställa in kursen. Om vi bedömer att det är en säkerhetsrisk eller att det inte går att genomföra kursen på grund av dåligt väder så kan vi välja att ställa in. Då hör vi av oss och erbjuder antingen möjlighet att vara med vid ett annat tillfälle eller full återbetalning av kursavgiften. 

 

Förseningsavgift SUP uthyrning: Tänk på att vara tillbaka i tid annars kommer vi debitera 220kr/påbörjad försenad timma.

ALLMÄNNA VILLKOR
bottom of page