top of page
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park
Wakeboard i Malmö, Malmö Wake Park

GRUPPBOKNING

WAKE

Svensexa,möhippa, kompisgäng eller företag?

Wakeboard på kabelbana är en spännande och rolig gruppaktivitet för svensexan/möhippan, som företagsevent eller om ni bara är ett gäng kompisar som vill åka tillsammans.

 

Vi kan ordna med grill ifall ni vill ta med lite att slänga på den!

 

Ska ni ordna möhippa/svensexa? Tänk på att vi har nolltollerans mot alkohol innan aktiviteten och därför går tiderna på lördagförmiddagarna snabbt, så boka i tid!

Hur många kan man vara?

På tabellen kan ni se det rekommenderade maxantalet. Dessa tider är satta så att alla åkare ska få lagom med åktid och att det finns gott om tid för instruktioner. Vi vill ju att alla ska hinna komma upp på brädan och få en så kul upplevelse som möjligt :) ju mer åktid desto roligare!

Vad ska man ta med?
  • Badkläder och handduk

  • Ett glatt humör

Viktig information

Alkohol och vattenaktivitet går inte bra ihop så tänk på att lägga den här aktiviteten i början av dagen vid t.ex. svensexa/möhippa ifall ni ska förtära alkoholhaltiga drycker. Vi har nolltolerans mot alkohol innan och under aktiviteten. Vi förbehåller oss rätten att neka alkoholpåverkade personer utan återbetalning. Åkaren ansvarar även för att hen har en giltig försäkring. 

PRISER

Alla priser är inkl. moms

Vi tar gärna emot större sällskap också!

Önskar ni boka mer än 4,5 h skicka oss ett mail för offert.

boka@malmowakepark.se

 

Bokningsvillkor 

WAKE
Vad ingår?
  • ALL utrustning så som wakeboard, våtdräkt, väst och hjälm

  • ca 30 minuter för ombyte och grundliga instruktioner innan ni ger er ut på vattnet så att alla känner sig trygga och ges bästa möjliga förutsättningar för att komma upp på brädan.

  • Resterande tid åkning på banan

Tillägg 1
SUP

Paddla lite själva med Stand up paddleboards medans de andra åker wakeboard. Om man är ett lite större gäng (över 7 pers) blir det lite väntetid mellan åken. Under den tiden kan man passa på att ta en paddeltur runt om i kanalen eller om det är vindstilla, ut på havet och ta sig ett dopp.

Tillägg 2
SUP Polo

Spela en match i SUP polo mot varandra.

Speciella paddlar används för att kunna fånga upp och kasta iväg en boll på mål.

Detta alternativ rekommenderar vi för er som har spelat innan. Om det är första gången ni spelar Sup-polo hos oss rekommenderar vi att ni väljer tillägg 4.

Tillägg 3
SUP m. guide

Precis som det låter så får ni med detta tillägget även en guide som kan instruera och leda er runt Malmös kanaler på en SUP tur medans andra i gruppen åker wakeboard.

Tillägg 4
SUP Polo m. Domare

Här ingår även en domare till er SUP Polo match. Kanske något för den tävlingsinriktade gruppen som har svårt att hålla sams ;).

Av domaren får ni också hjälp med all utrustning, så som våtdräkter, hur man hanterar sup-brädorna och hur man paddlar. Detta rekommenderar vi speciellt vid möhippor/svensexor då det ofta blir bäst att ha någon som styr upp aktiviteten.

bottom of page